12.09.2024. Audzināšanas darbs

10.septembrī Garozas pamatskolas 1.-9.klašu izglītojamiem bija jautriem piedzīvojumiem un spilgtiem iespaidiem piepildīta mācību diena Salgales pagasta “Priežkalnu” moto trasē. Skolēnus tur silti uzņēma AG XTREME motosporta treneris un daudzkārtējais Latvijas čempions motosportā Andris Grīnfelds kopā ar dzīvesbiedri – skolotāju Rebeku.

Diena iesākās ar pārgājienu no skolas uz moto trasi, kam sekoja kārtīga vingrošana svaigā gaisā, trenera Andra vadībā. Pēc iepazīšanās un kārtīgas iesildīšanās visi devāmies uz mežā izveidoto šķēršļu trasi, kur Andris demonstrēja savas virtuozās prasmes ar sporta motociklu pārvarēt dažādus šķēršļus- baļķus, milzu akmeņus un lēcienus ar motociklu pār guļošu skolotāju.

Sajūsmā par profesionālā sportista šovu jaunieši pateicās ar skaļiem aplausiem un no zēnu un meiteņu mutēm bira daudzi ieinteresēti jautājumi par sportista izaugsmi.

Līdz mācību dienas noslēgumam visi kopā baudījām jautru pikniku pie ugunskura un pavadījām laiku spēlējot kriketu un citas spēles brīvā dabā.

No katras klases aktīvākais saņēma balvā ekskluzīvu izbraucienu uz sporta motocikla kopā ar čempionu. Prieks par jauniešu aktīvo ieinteresētību un iesaisti sportiski- izzinošajā pasākumā.

Lielu paldies vēlamies teikt Andrim un Rebekai Grīnfeldiem par silto un jauko uzņemšanu!